З чого складається гранола

Гранола – це сніданок, який складається з кількох видів круп’яних пластівців, а також з горіхів, сухофруктів, меду, шоколаду або інших інгредієнтів. Такий сніданок має великий енергетичний потенціал, що дозволяє споживати його не лише зранку, а й протягом дня.

Головний інгредієнт граноли – вівсяна крупа, яку запікають в духовці для отримання хрусткої скоринки. Вівсяна крупа сприяє гарному травленню і живить енергією, а додатки (горіхи, мед, шоколад та інші) насичують сніданок необхідною кількістю вітамінів та інших поживних речовин.

Ви можете завжди швидко та без зусиль приготувати сніданок чи перекус, що є незаперечною перевагою граноли. Також, склад граноли досить калорійний , тому навіть невелика кількість цього продукту втамує голод. Це й було причиною створення граноли – отримати корисний та легкий у приготуванні продукт.
Злаки, які є основою граноли, сприяють нормалізації цукру в крові.

Гранолу легко поєднувати з різними додатками, які Ви можете обрати у нас на сайті. Завдяки цьому, Ви отримуєте можливість максимально наситити гранолу корисними вітамінами та мінералами, які потрібно саме Вам.

Завдяки можливості підбирати додатки, Ви, навіть, можете вирішити певні проблеми з травленням та загалом здоров’ям. Наприклад, якщо Ви до Вашого міксу додасте насіння льону, то допоможете організму перетравлювати їжу протягом цілого дня. І найважливіше – Ви не відчуєте погіршення смаку додавши льон до граноли.


Особливості та переваги граноли

Перевагами граноли є, також, те, що вона насичена клітковиною та має повністю натуральний склад (без ароматизаторів та підсилювачів смаку). Це важливо, адже в магазинних продуктах таки ароматизаторів є безліч. Візьміть будь-яку упаковку в магазині та переконайтесь самі!

Гранола довго не псується, що дозволить Вам не лише зберігати тубу з цим продуктом вдома, а й дарувати гранолу Вашим друзям та родині. Також, Ви можете взяти гранолу з собою в поїдку чи на відпочинок, і бути завжди ситим та сповненим енергії.

“Смотрела я, смотрела на то, как другие нахваливают это чудо, и как-то решилась! Конечно это вкусно, это очень вкусно!” – Юля (cook_inspire)

Мюслі й гранола – схожі але такі різні!

Зауважте, що гранола і мюслі – різні продукти. Головною особливістю граноли є те, що це запечений продукт, який не впливає на м’якість та додає чудову скоринку. Також, гранола є більш калорійною та підкреслює смак таких додатків як мед чи сухофрукти. Після того як Ви спробуєте такий сніданок – Ви відмовитесь від звичайних мюслів раз і назавжди, хоча це діло смаку. Але не спробувавши гранолу, Ви не відчуєте цей дивовижний смак.


Вибираючи сніданок для себе чи родини, ми стикаємося з різноманіттям пропозицій та величезним вибором. Ми Вас запевняємо, що якщо Ви оберете нашу гранолу, то отримаєте все необхідне для продуктивного та позитивного дня!